Lej Stand Up Paddle Board


Når du lejer et SUP board er du sikker på at få det sjovt. Man kan Stand Up Paddle hele året rundt, det er kun et spørgsmål om at have en våddragt på. Om det er i en sø eller på havet er ligegyldigt, bare der er vand. Ved leje af Paddleboard hos os, får du alt med hvad du har brug for. Vi har både redningsveste, vådedragter og sko. Ved udlejningen får du udleveret en taske med SUP, Paddle, finne og en pumpe. Det tager ca 5 min at puste det op også er du sejlende :-)  Nedenunder finder du en vejledning til at komme i gang, så du får den bedste start på din tur.

Her er hvad du får:

1. Sub i en taske, som du kan cykle med hvis du vil.

2. Paddle

3. Pumpe

4. Finne

Når du pumper Sup boarded op så er det vigtig at der kommer nok luft i. Der skal være mellem 12-15 PSI i SUPén. Det er det røde på manometeret. Eller sagt på en anden måde, det skal være hårdt pumpet, så det ligger stabilt i vandet uden at bukke.

Når du har foldet tasken ud så start med at folde SUPén ud og ligge det på et sted hvor der ikke er spidse ting så det punktere. Stå aldrig på det på land, pga punktering. Drej den lille ventil som fingeren pegeren peger på til venstre.

Når du har pumpet SUPén op, så sætter du finnen i således at det vender som på billedet.

Altså således at buen peger bagud. Finnen er med til at holde det stabilt i vandet og gør at du kan holde din retning.

Sæt pumpen på ventilen og drej til højre og begynd der efter at pumpe. Det er vigtig at du står på jorden ved siden af mens du pumper Supén op.

Så er du ved at være klar. Det sidste du mangler er at indstille paddlen. Sæt den på jorden og lav den ca 20 cm højere end du selv er.

Rigtig god tur og nyd det i fulde drag :-)