Mountainbike event

Hvis du i tankerne om at lave et event for en flok venner, familie eller din arbejdsplads så tøv ikke med at tage fat i os. Vi skræddersyer det fuldstændig som du vil have det. Det kan både være med teknik undervisning, mad, øl og sjove konkurrencer, kun fantasien sætter grænser.

Vi laver mountainbike event hele året rundt, både i hverdage og i weekender. De fleste arrangementer afholder vi i Århus, men har også en del rundt om i Jylland og fyn. Vi kommer altid med rutinerede guider, som sørger for at i får en på opleveren og får det super sjovt. 

På vores teambuilding arrangementer kan alle deltage, både unge, gamle, store og små. Vi tager altid hensyn til alle deltager, så alle får en succes oplevelse.

Cykler til udlejning

Vi har både mountainbike, racercykler og gravelbikes til udlejning. Vi skifter vores hvert år for at sikre at udstyret er i orden.  Vores cykler bliver altid tjekket inden levering, for at sikre at det spiller optimalt. Vi har 50 mountainsbike og 10 racercykler samt 5 gravelbikes. Så vi kan løfte de fleste opgaver.

Vi sælger løbende ud af vore cykler, da vi skifter ofte, Så står du og mangler en lettere brugt cykel, så er du altid velkommen til at ringe til os.